HOME

Prikbord A35

Aangeboden door leden A35 voor leden A35:

Komt hier uw advertentie?

Wilt u iets ter overname aanbieden aan uw lokale afdelingsvrienden? Laat het de webmaster weten: Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.

Gennep krijgt DMR repeater

Gennep, 21 oktober 2014

Er komt een nieuwe DMR-repeater in Gennep met de call PI1NLB. Deze zal opgesteld worden naast de bestaande UHF repeater PI2NLB en aansluiten op het Hytera-netwerk. De repeater wordt beheerd door Hans, PA3ETC.

PI1NLB wordt de 18e DMR-repeater in Nederland. PI1NLB zal voor een goede dekking in Noord-Limburg, Oost Noord-Brabant en de stadsregio Nijmegen moeten zorgen. Een gebied waar de huidige repeaters van Apeldoorn en Utrecht onvoldoende dekking bieden door het heuvelachtige gebied.

De ATOF voor PI1NLB is inmiddels binnen en uitgegeven voor 438.0250 MHz met een shift van -7.6 MHz. Omdat deze frequentie nog niet in gebruik is voor DMR zal de standaard ColorCode 1 gebruikt worden. Het DMR-ID is momenteel nog in aanvraag.(20440x (HYT).

Lees verder:Gennep krijgt DMR repeater

DMR repeater Nijmegen gekoppeld aan BrandMeister - PI1NYM

Dinsdag 4 april 2017 is een nieuwe DMR-repeater in Nijmegen met de call PI1NYM operationeel. Stichting Scoop Hobbyfonds is de eigenaar en beheerder van de nieuwe repeater.

De repeater is inmiddels ook gekoppeld aan het BrandMeister netwerk. De antenne van de repeater staat 88 meter hoog en 107 meter boven NAP op het Erasmus gebouw van de Radboud Universiteit. De repeater zendt uit op 438.0500 MHz met een shift van -7.6 MHz.

Lees verder:DMR repeater Nijmegen gekoppeld aan BrandMeister - PI1NYM

cable plugs

Tegen elk aannemelijk bod.

U kunt contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.

enkele pluggen aan licht beschadigde kabel: LDF4-50 HELIAX