Afdelingswetenswaardigheden

Even voorstellen - PA1CCM

Nijmegen - 25 november 2014.

PE9140 wordt PA1CCM even voorstellen: Kees Merkelbach. Sinds ik op 9 september 2013 ‘het klasje van Volker’ ben binnen gestapt, ben ik weer terug in een wereld die ik zo’n 35 jaar geleden verlaten had bij mijn vertrek uit de elektrotechniek.  

Lees verder:Even voorstellen - PA1CCM

Amateur van het jaar 2010

Dit jaar hebben we te maken met een amateur die van alle markten thuis is. Hij heeft vossenjachten georganiseerd, heeft vele jaren bestuurservaring en kan ook nog publiceren. De amateur van het jaar 2010 is geworden: De heer Volker van Hoorn PAØVVH uit Mook.

Hier kunt u de tekst van de toespraak nalezen:
http://vederfonds.nerg.nl/considerans2010.htm

Hier kunt u een opname beluisteren van de uitreiking:
http://www.veron.nl/naslag/details/download/bekendmaking-avhj-2010_22-10-2011.mp3 

Koninklijke Onderscheiding Bert Schouten

Burgemeester mr. Th. C. de Graaf reikt op vrijdag 29 april ter gelegenheid van Koninginnedag in De Vereeniging van Nijmegen een Koninklijke Onderscheiding uit aan Bert Schouten. Bert is bestuurslid van de VERON afdeling 35 - Nijmegen.

Lees verder:Koninklijke Onderscheiding Bert Schouten

Lid van Verdienste - PA0MJK

Op 16 april 2011 werd tijdens de 72e Verenigingsraad, ons afdelingslid Martin Köppen - PA0MJK benoemd tot Lid van Verdienste. De voornaamste reden voor de benoeming is, dat Martin 30 jaar onafgebroken VERON Official is voor diverse zaken.

Lees verder:Lid van Verdienste - PA0MJK

Gouden Speld - PB0AEZ

Jan - PB0AEZ ontvangt uit handen van Paul Sterk - PA0STE de Gouden Speld. Jan heeft zich onder andere vele jaren als secretaris en penningmeester voor de afdeling ingezet. Op het moment is hij naast penningmeester ook webpage beheerder, award manager en de afdelingskok.

Lees verder:Gouden Speld - PB0AEZ

Meer artikelen...

  1. Gouden Speld - PA0VVH